Gulv­varme

Montering af gulvvarme ved nybyggeri og renovering

Gulv­varme monteres

Gulvvarme drager fordel af, at varme stiger til vejrs. Dermed kan der, i modsætning til gammeldags radiatorer, opnås en jævn fordeling af varme i hele rummet. Vores VVS’ere kan lægge gulvvarme, når du får renoveret badeværelse eller skiftet gulve, men står også for komplette totalrenoveringer, hvor de fleste kunder ønsker gulvvarme etableret. Gulvvarme er en mere energieffektiv varmekilde, og er ikke i vejen ved møblering, som man kan opleve med radiatorer. Gulvvarmen kan styres via intelligente løsninger som apps og digitale termostater til vægmontering.

Vi kan bl.a. hjælpe med installation af gulvvarme i følgende situationer:

  • Nyt badeværelse
  • Lægning af nye gulve
  • Renovering af badeværelse
  • Totalrenovering/­renovering af hus
  • Når vi varetager fag­entreprise for hoved­entreprenører

Vælg den rigtige gulvvarme­løsning

Der findes forskellige typer gulvvarme, herunder vandforsynet og elektrisk gulvvarme. Med vandbaseret gulvvarme, får du en løsning som er vedligeholdelsesfri og billig i drift. Din varmeregning vil derfor, sandsynligvis, kunne reduceres markant. En anden fordel ved gulvvarme er at du kan udnytte 100% af dine kvadratmeter i rummet, da der ikke er synlige varmeapparater, radiatorer e.li. som du skal tage hensyn til. Gulvvarmen kan styres på flere måder, som f.eks. en app, digitale termostater mv. På den måde kan varmen automatisk tænde og slukke for at holde en bestemt temperatur. Rummene kan endda styres individuelt for maksimal komfort.

Få et uforpligtende tilbud på gulvvarme

Tøv ikke med at kontakte os, for at få et tilbud på montering af en energieffektiv gulvvarmeløsning. Ring 60 515 615 for at tage en snak om dit bygge- eller renoveringsprojekt. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Du får hurtigt svar fra en erfaren VVS’er. Vi besigtiger gerne opgaven, og giver et konkurrencedygtigt tilbud på levering og montering af gulvvarme. Vi udfører dagligt renovering af badeværelser på Sjælland, og har derfor omfattende erfaring med montering af gulvvarme.