Renovering af hus

Kompetente samarbejdspartnere til ethvert fagområde

Renovering af hus

Går du og drømmer om at forvandle din nuværende bolig til din ultimative drømmebolig? Da bør du tage Alletiders VVS med på opgaven. Vi kan både arrangere og udføre renoveringen af dit hus, så du kan flytte ind i dit drømmehus. Du kan trygt overlade hele renoveringsprojektet til os. Vores fagfolk tænker over enhver detalje, så tidsplanen overholdes hele vejen igennem. Dermed slipper du helt for at koordinere håndværkere. Vi opdaterer dig fra start til slut, så du aldrig er i tvivl om byggeriets forløb.

Vi sørger bl.a. for følgende fagområder:

  • VVS
  • Murer
  • Tømrer
  • Elektriker
  • Fundering
  • Kloakering

Øg værdien af din bolig

Der kan være flere formål med at renovere et hus. Du kan være ude efter at skabe din absolutte drømmebolig, eller måske er du ude efter at sælge boligen med stor profit. Uanset dit formål, kan Alletiders VVS sørge for totalentreprisen i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere. Med mere end 30 år i branchen, ved vi udmærket hvem vi kan stole på. Vi benytter de bedste folk og sørger for fagentreprise af højeste kvalitet. Vores folk holder det kølige overblik fra start til slut, og sørger for at holde tidsplanen – uanset hvilke udfordringer der opstår undervejs.

Indhent tilbud på kompetent total­entreprise

Ring trygt til os på 60 515 615, og tag første skridt mod dit drømmehus. Vi samarbejder dagligt med flere pålidelige og trofaste partnere, som lever op til vores høje standarder for materialevalg og håndværk. Vi er vant til at færdes på byggepladser, samt ved totalrenoveringer. Vi holder overblikket over hele projektet, mens vi involverer dig i alle de afgørende beslutninger om materialer og løsninger. Sådan sørger vi for, at du ender ud med dit drømmehus eller en bolig som er lige til at sælge. Vi udfører renovering af huse på hele Sjælland.